Νομίζω πως η Άνοιξη ήρθε, αργά αλλά σταθερά. Καιρός να βγούμε, να πάρουμε τον αέρα μας και – φυσικά – πρέπει να πάμε κάπου όπου θα περάσουν και τα παιδιά καλά. Μέσα την πόλη της Θεσσαλονίκης, στις άκρες της πόλης, αλλά και γύρω από την πόλη υπάρχουν πολλά και διάφορα ιδανικά μέρη γι’ αυτό το σκοπό. Σήμερα ας προτείνουμε τα Λουτρά Λαγκαδά, τα οποία βρίσκονται στην κωμόπολη του Λαγκαδά, σε απόσταση 20 χιλιομέτρων απ’ τη Θεσσαλονίκη.

Λαγκαδάς3Στα Λουτρά μπορείτε φυσικά να κάνετε υδρομασάζ στους ειδικούς λουτήρες, να κάνετε χαμάμ στις πισίνες με ιαματικό νερό που υπάρχουν και είναι ιδανικές είτε για παρέα, είτε για ζευγάρι, είτε και για όλη την οικογένεια.

Το καλύτερο απ’ όλα όμως δεν είναι το χαμάμ, που είναι υπέροχο ούτως ή άλλως, αλλά στα Λουτρά Λαγκαδά το καλύτερο, κατά την ταπεινή γνώμη της γράφουσας, είναι ο χώρος πίσω απ’ το χαμάμ, όπου έχουν διαμορφωθεί χώροι αναψυχής, υπάρχει αναψυκτήριο που παρέχει καφέ και φαγητό κι όπου τα παιδιά μας μπορούνε ν’ απολαύσουν τη φύση στα καλύτερά της, ειδικά αυτή την εποχή.

Λαγκαδάς1 Λαγκαδάς2

Αν και θα έστεκε σαν πρόταση ακόμα και για εκδρομή Πρωτομαγιάς, αν δεν σας αρέσει η πολυκοσμία, θα πρότεινα να περιμένετε μια άλλη μέρα για να το επισκεφθείτε. Οι ευκαιρίες θα δοθούν και ο προορισμός είναι πανέμορφος, αλλά και τόσο κοντά στην πόλη μας.

Καλή διασκέδαση!

Advertisements