Ξεκινάνε για μια ακόμα χρονιά, με έντονους ρυθμούς, από το ερχόμενο Σαββατοκύριακο τα πασχαλινά bazaar. Παρακάτω σας παρουσιάζουμε ενδεικτικά μερικές εκδηλώσεις αυτού του είδους για να επιλέξετε ποιο θέλετε να επισκεφθείτε, ώστε σιγά σιγά να μπαίνετε στο «κλίμα» των εορτών που πλησιάζουν.

#1: Art Bazaar από τον Σύλλογο Φίλων-Εθελοντών της Εταιρίας Προστασίας Ανηλίκων Θεσσαλονίκης ο οποίος θα πραγματοποιήσει το ετήσιο Πασχαλινό Παζάρι του, στο νέο χώρο των εργαστηρίων δημιουργικής απασχόλησης του συλλόγου. Εκεί θα βρείτε λαμπάδες, πασχαλινά αυγά, διακοσμητικά για το σπίτι, κεραμικά, κοσμήματα, κεριά, ρούχα, παραδοσιακά γλυκά με αγνά υλικά, σημειωματάρια-λεύκωμα φιλοτεχνημένα με έργα των παιδιών από τα εργαστήρια μας από το 1998 έως σήμερα . Όλα τα είδη του παζαριού είναι φτιαγμένα με αγάπη και μεράκι στα εργαστήρια μας από τα παιδιά της Ε.Π.Α.Θ. , Δενδροποτάμου, του Παπαφείου καθώς και από τα εργαστήρια των εθελοντριών.

Ημέρες και ώρες λειτουργίας:

Σάββατο 23 & Κυριακή 24 Απριλίου 2016, Αμβροσίου 5 ,(κάθετος επί της οδού Αντιγονιδών, 2ος όροφος).

Σάββατο 23 Απριλίου 10.00-21.00/Κυριακή 24 Απριλίου 10.00-18.00

 

#2: Το περίπτερο του Καταφύγιου Γυναίκας επί της Ερμού διαθέτει χειροποίητες λαμπάδες δια χειρός εθελοντών Καταφυγίου, σε διάφορα σχέδια αλλά και διάφορα άλλα εποχιακά και μη δώρα, και όσοι νονοί, νονές κι άλλοι που θέλουν να προμηθευτούν λαμπάδες μπορούν έτσι να ενισχύσουν το έργο του καταφυγίου.

Ώρες λειτουργίας: 10.00-18.00  Ερμού 40 (μπροστά στο κτίριο του ΟΤΕ)

 

#3: Ο Ξενώνας Προσωρινής Φιλοξενίας Παιδιών και Εφήβων σε κίνδυνο «Το Σπίτι της ΑΡΣΙΣ» και ο Ξενώνας Ασυνόδευτων Ανηλίκων Αιτούντων Άσυλο ΑΡΣΙΣ Ωραιοκάστρου διοργανώνουν την εκδήλωση: «ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ ΠΑΖΑΡΙ για τα παιδιά της ΑΡΣΙΣ», με κύριο σκοπό της εκδήλωσης  την ενίσχυση των δράσεων των ξενώνων και την κάλυψη των αναγκών των παιδιών και εφήβων που φιλοξενούνται.

Ημέρες και ώρες λειτουργίας: Σάββατο 16 και την Κυριακή 17 Απριλίου 2016, στον προαύλιο χώρο της πρώην Παιδόπολης Αγ. Δημητρίου στο Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης

 

#4: Ο Σύνδεσμος Επιχειρήσεων Πληροφορικής Βορείου Ελλάδος και το Χαμόγελο του Παιδιού προσκαλούν στο Πασχαλινό Παζάρι που ετοιμάζεται στα γραφεία του Συνδέσμου στην Τεχνόπολη Θεσσαλονίκης. Ένα bazaar όπου θα υπάρχουν δημιουργίες από τους εθελοντές του Συλλόγου με πρωτότυπες και χαρούμενες πασχαλινές λαμπάδες καθώς και άλλα αντικείμενα από κάρτες, διακοσμητικά και σχολικά μέχρι παιδικά παιχνίδια κ.α.

Ημέρες και ώρες λειτουργίας: Παρασκευή 15 Απριλίου από τις 13:00 μέχρι τις 17:00, ΒΕΠΕ ΤΕΧΝΟΠΟΛΗΣ – Κτίριο 2 Πυλαία. Τηλ. 2310 365120

Μπορείτε λοιπόν το ερχόμενο Σαββατοκύριακο να ξεκινήσετε τις ανοιξιάτικες και πασχαλινές σας εξορμήσεις με κάποιο ή κάποια από τα bazaar που παρουσιάσαμε.

Καλό Σαββατοκύριακο.

Πηγή: parallaxi

 

Advertisements