Για 3η συνεχόμενη χρονιά, η γειτονιά της Αλέξανδρου Σβώλου στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, ανοίγει την αγκαλιά της στους κατοίκους της, για να υποδεχθεί το Δείπνο της Άνοιξης. To ραντεβού ορίστηκε στις 10 Ιουνίου στις 8 μμ. Είναι ένα κάλεσμα όχι μόνο προς στους κάτοικους και τους επαγγελματίες της Γειτονιάς , άλλα και προς όποιον θέλει να συμμετέχει.
Φέτος τα τραπέζια θα στρωθούν στη μέση του δρόμου, που θα κλείσει για τα αυτοκίνητα και τα τροχοφόρα, από την οδό Αγγελάκη μέχρι το ιερό της Αγίας Σοφίας, αφήνοντας μια λωρίδα έκτακτης ανάγκης. Μουσικές κομπανίες, χωρίς τη χρήση μικροφωνικής εγκατάστασης, παιδική γωνιά και κυνήγι θησαυρού για τα παιδιά, εικαστικές παρεμβάσεις, έκθεση κόμικ και άλλες μικρές εκπλήξεις θα πλαισιώσουν το φετινό Δείπνο.

Οι διοργανωτές καλούν λοιπόν όλους να φέρουν το φαγητό τους, τους φίλους και τα παιδιά τους και να κάτσουνε στο ίδιο τραπέζι, να συνομιλήσουν, να ανταλλάξουν ιδέες, να παίξουν άφοβα τα παιδιά και να μετατρέψουν το ανοίκειο σε οικείο, τις τυπικές σχέσεις σε κοινωνική θαλπωρή.

Περισσότερες πληροφορίες στη σχετική σελίδα των διοργανωτών.

Advertisements