Το Street Art Festival διοργανώνεται για 4η χρονιά στη Θεσσαλονίκη στις 9, 10 και 11 Ιουνίου 2016 στους χώρους της HELEXPO. Το φεστιβάλ ξεκίνησε από μια ομάδα νέων ανθρώπων με βασική ιδέα να φέρουν κοντά τους νέους ανθρώπους, τους δημιουργικούς ανθρώπους της πόλης μας και όχι μόνο. Στις τρεις ημέρες που θα διαρκέσει το φεστιβάλ οι επισκέπτες θα μπορούν να παρακολουθήσουν μουσικές συναυλίες, live graffiti action, skate shows, street dance, επιδείξεις χορού, σεμινάρια και workshops, εικαστικές εκθέσεις και installations.

Με τρεις διοργανώσεις έως τώρα, περισσότεροι από 60 παγκοσμίως αναγνωρισμένοι street artists, 40 από τα πιο δυναμικά μουσικά σχήματα της χώρας, νέοι-λάτρεις των extreme sports με τη συνεργασία του μεγαλύτερου indoor skatepark στα Βαλκάνια και της πρώτης εταιρίας skateboarding στην Ελλάδα, περισσότεροι από 25.000 επισκέπτες συναντήθηκαν, και συνδημιούργησαν.

Μπορείτε να δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα του φετινού SAF εδώ και να ψάξετε για περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα της διοργάνωσης.

 

Advertisements