Για μια ακόμα φορά ο Δήμος Νεάπολης – Συκεών μας παρουσιάζει τη Βαλκανική Πλατεία, την πασίγνωστη σειρά εκδηλώσεων η οποία διοργανώνεται εδώ και πολλά χρόνια και περιλαμβάνει συναυλίες, χορευτικά κι άλλα πολλά δρώμενα από καλλιτέχνες που προέρχονται από χώρες της Βαλκανικής χερσονήσου.

Η Βαλκανική Πλατεία διαρκεί από τις 29 Αυγούστου έως τις 4 Σεπτεμβρίου και κατά τη διάρκειά της οι επισκέπτες θα μπορέσουν ν’ ακούσουν ονόματα όπως ο Γιώργος Νταλάρας, η Άλκηστις Πρωτοψάλτη, ο Κώστας Μακεδόνας κι άλλους καλλιτέχνες από Σερβία, Αλβανία, κ.ο.κ. Όλες οι εκδηλώσεις γίνονται σε χώρους εκδηλώσεων της Νέαπολης και τα εισιτήρια για τις συναυλίες κυμαίνονται μεταξύ 5 – 10€. Μπορείτε εδώ να βρείτε και να κατεβάσετε το αναλυτικό πρόγραμμα των εκδηλώσεων.

Μια πολύ ιδιαίτερη πλευρά της Βαλκανικής Πλατείας είναι η Παιδική Σκηνή, η οποία περιλαμβάνει δράσεις κι εργαστήρια για παιδιά και είναι προγραμματισμένη κάθε μέρα της Βαλκανικής Πλατείας μεταξύ 7 – 9 μ.μ. Οι δράσεις περιλαμβάνουν εκμάθηση μουσικής, παιχνίδια και τραγούδια, παρέα με την Boomwackers Orchestra του Δήμου Νεάπολης – Συκεών, αλλά και με τη συμμετοχή πολλών άλλων ομάδων της πόλης.

Advertisements