Αυτή την Παρασκευή, 7 Οκτωβρίου, στις 7.30 μ.μ. κάνει πρεμιέρα η παράσταση «Αβάντι Μαέστρο» από την εταιρεία πολιτιστικών δράσεων beARTive στο Κρατικό Ωδείο Θεσσαλονίκης.

Τέσσερις εξαιρετικοί σαξοφωνίστες, με κορυφαίο τον διεθνούς φήμης μουσικό, Θεόφιλο Σωτηριάδη, ένας ανυπόμονος ντράμερ και μια δημοσιογράφος μπλέκουν σε μια ιστορία με πολύ γέλιο, υπέροχη μουσική και απρόβλεπτο τέλος.

Η παράσταση έχει σχεδιαστεί με στόχο να παρουσιάζεται σε Δημοτικά και Γυμνάσια. Διαρκεί μία ώρα και καθ’ όλη τη διάρκειά της υπάρχει ζωντανή μουσική από ένα κουαρτέτο σαξοφώνων και κρουστά. Στο τέλος της παράστασης ακολουθεί διαδραστικό γνωστικό παιχνίδι και παρέχεται στους εκπαιδευτικούς των σχολείων εκπαιδευτικό υλικό (πληροφοριακό υλικό και ερωτηματολόγιο) σχετικό με την παράσταση. Το υλικό αυτό θα μπορούν να χρησιμοποιήσουν με τους μαθητές τους, για να εμπεδώσουν και να επεξεργαστούν περαιτέρω τη γνώση που αποκόμισαν παρακολουθώντας την παράσταση.

Η είσοδος για την πρεμιέρα είναι ελεύθερη, αφού γίνει κράτηση θέσης, στο τηλέφωνο 6944333401 και ηλεκτρονικά στη διεύθυνση beartive.edu@gmail.com.

Advertisements