Η εκδήλωση «Santa Run Θεσσαλονίκη» θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 18 Δεκεμβρίου 2016, στις 8.30 μ.μ. με στόχο τη συμμετοχή πολιτών που θα τρέξουν για φιλανθρωπικό σκοπό, φορώντας αγιοβασιλιάτικες στολές. Η διαδρομή ξεκινάει από την πλατεία Αριστοτέλους και μέσω της Λ. Νίκης φτάνει έως τον Λευκό Πύργο. Στο πλαίσιο της δράσης θα πραγματοποιηθεί ακόμη συναυλία στην πλατεία Αριστοτέλους.

Η οργάνωση «Σάντα Ραν Θεσσαλονίκη Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρία» δημιουργήθηκε το 2015 για φιλανθρωπικούς σκοπούς με στόχο την υιοθέτηση του θεσμού της εθελοντικής προσφοράς και εργασίας. Η διοργάνωση του «SantaRun» λαμβάνει χώρα σε πολλές πόλεις του κόσμου, με βασικό κορμό την εθελοντική δράση. Η συγκεκριμένη εκδήλωση θα ενταχθεί στο συνολικό σχεδιασμό των χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων του Δήμου Θεσσαλονίκης.

Εκτός από τον αγώνα δρόμου, η οργάνωση ξεκινά τις χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις και με πλήθος άλλων δράσεων, από τις 17 Νοεμβρίου, έως και την ημέρα διεξαγωγής του αγώνα. Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων στον παρακάτω πίνακα.

santa-run-1

 

Advertisements