Η Γκαλερί «ρώ» μας προσκαλεί στη δράση «Έλα… κι ας πέσουν οι μάσκες». Πρόκειται για μια δράση της εικαστικού Εύης Κυρμακίδου και της καλλιτεχνικής της ομάδας 3Α (ARTIST-ACTIVE-ART) το Σάββατο 11 Φεβρουαρίου από τις 11 πμ έως τις 6 μμ. Κατά τη διάρκεια της δράσης οι συμμετέχοντες, μεγάλοι και παιδιά, μπορούν να κατασκευάσουνε μάσκες από διάφορα υλικά, να τις ζωγραφίσουνε και να τις διακοσμήσουνε με πληθώρα διακοσμητικών υλικών που θα βρίσκονται στο χώρο της γκαλερί. Οι μάσκες θα καλλιτεχνηθούν από τα μέλη της ομάδας αλλά και το κοινό, αφού μικροί και μεγάλοι είναι καλεσμένοι στην αποκριάτικη αυτή γιορτή.

Ιδιωτικά εργαστήρια κατασκευών και διακόσμησης θα πλαισιώσουν την κύρια δράση, παρουσιάζοντας τις δικές τους πρωτότυπες προτάσεις για την κατασκευή αποκριάτικης μάσκας ή αποκριάτικων διακοσμητικών. Μέσα σε ένα γιορτινό κλίμα με κρασί, μουσική και χορό θα δημιουργήσουν όλοι για τη στήριξη των παιδιών με σύνδρομο DONN, αφού η δράση έχει φιλανθρωπικό χαρακτήρα. Οι μάσκες που θα κατασκευαστούν θα διατεθούν σε BAZAAR για το σύλλογο των παιδιών με σύνδρομο DOWN.

Μια ολόκληρη εβδομάδα εκτός από την ημέρα των εγκαινίων θα δοθεί η δυνατότητα να επισκέπτεται το κοινό την γκαλερί και να αγοράζει μάσκες, αλλά και να δημιουργήσει μάσκα αφού το ανοιχτό εργαστήριο κατασκευής μάσκας θα παραμείνει στον χώρο της γκαλερί «ρώ» από το Σάββατο 11 μέχρι και το Σάββατο 18 Φεβρουαρίου. 

Advertisements