Την Παρασκευή 31 Μαρτίου και το Σάββατο 1 Απριλίου, μεταξύ 10 π.μ. – 6 μ.μ. στο Πολεμικό Μουσείο Θεσσαλονίκης, στη Γρ. Λαμπράκη 4, μπορείτε να λάβετε μέρος στο Thessaloniki Job Festival.

Το Thessaloniki #JobFestival2017 έχει ως βασικούς στόχους την άμεση επαφή αναζητούντων εργασία με κορυφαίες εταιρίες από διάφορους κλάδους που αναζητούν προσωπικό, τη διενέργεια προγραμματισμένων συνεντεύξεων με τις ενδιαφερόμενες επιχειρήσεις, αλλά και τη διεξαγωγή πληθώρας workshops για όσους αναζητούν εργασία με βασικές θεματικές την αποτελεσματική αναζήτηση εργασίας (δημιουργία βιογραφικού, προετοιμασία για συνέντευξη κ.α.) και την απόκτηση σημαντικών επαγγελματικών δεξιοτήτων.

Μπορείτε, πατώντας εδώ, να μεταβείτε στην ιστοσελίδα του φεστιβάλ για περισσότερες πληροφορίες, το αναλυτικό πρόγραμμα και να δηλώσετε συμμετοχή, καθώς είναι προαπαιτούμενο για τη συμμετοχή στα εργαστήρια και τις συνεντεύξεις. Η είσοδος στο φεστιβάλ είναι ελεύθερη και όσοι συμμετάσχουν μπορούν να φέρουν καλή διάθεση και το βιογραφικό τους.

Advertisements