Ο Δήμος Θεσσαλονίκης διοργανώνει την ολοήμερη δράση με τίτλο «Animasyros Διεθνές Φεστιβάλ + Αγορά Κινουμένων Σχεδίων» σε συνεργασία με την Εταιρεία Αστικού Πολιτισμού «Πλατφόρμα», το Σάββατο 6 Μαΐου 2017, στο χώρο της Ρωμαϊκής Αγοράς, με ελεύθερη είσοδο.

Το «Animasyros» θα πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο του Thessaloniki Comic Convention 2017, «The Comic Con», για δεύτερη συνεχή χρονιά και με κύρια θεματική την τέχνη των κινουμένων σχεδίων, μια μορφή τέχνης με μεγάλη παράδοση και τάσεις ανανέωσης. Η διοργάνωση θα καταλάβει τη Ρωμαϊκή Αγορά με προβολές των καλύτερων ταινιών animation για παιδιά και ενήλικες που προβλήθηκαν στο Animasyros 9.0 καθώς και ένα εκπαιδευτικό εργαστήριο μικτών τεχνικών κινουμένων σχεδίων για παιδιά 10-12 ετών.

Αιτήσεις συμμετοχής για το εργαστήριο μπορείτε ν’ αποστείλετε στη διεύθυνση education@animasyros.gr, και η ώρες διεξαγωγής του είναι από τις 10 π.μ. έως τις 2 μ.μ. Οι προβολές ταινιών για παιδιά θα γίνουν μεταξύ 6.30 – 8 μ.μ., ενώ οι ταινίες για ενήλικες θα προβληθούν από τις 8 – 9.30 μ.μ.

 

Advertisements